Välkommen som sponsor

Infektionsveckan / Mikrobiologiskt Vårmöte är en årligen återkommande konferens som samlar cirka 5-700 deltagare från hela landet. Mötet arrangeras av de fem vetenskapliga föreningarna Svenska Infektionsläkarföreningen (SILF), Intresseföreningen för Infektionssköterskor (IFIS), Föreningen för Klinisk Mikrobiologi (FKM), Svensk Förening för Mikrobiologi (SFM) samt Riksföreningen för Mikrobiologi (RFM)

Konferensen kommer att arrangeras på Nya Karolinska i Solna, närmare bestämt på Aula Medica som erbjuder spektakulära lokaler för mötet. I utställningen som kommer ligga i stråken där deltagarna rör sig kommer även vetenskapliga posters samt förtäringen att finnas, vilket ger goda förutsättningar för möten mellan utställare och deltagare. På onsdagskvällen kommer ävenett postermingel arrangeras i utställningen.

Här ser du de olika sponsorpaketen  som erbjuds till 2022 års konferens. Glädjande nog kan vi erbjuda helt oförändrade priser jämfört med de senaste åren. Antalet sponsorpaket inom respektive kategori är begränsat. 

KNAPP

 

HUVUDSPONSOR     SLUTSÅLT                  

Medverkar hela konferensen dvs tisdag  - fredag
Störst monter (ca 10 kvm)
Bord, två stolar, el, Wi-Fi
2 representanter på plats
Mingel samt två middagsbiljetter
Presenteras som huvudsponsor
med större logga på mötets hemsida
Logga tryckt på badge och band
Logga synlig i pauser på skärmen i
huvudlokalen
Möjlighet att placera rollup i entréhallen
Garanterad plats på speakers corner

Hela veckan       63 000:-

ORDINARIE SPONSOR  

Medverkar hel eller del av konferensen
Stor monter (ca 5 kvm)
Bord, två stolar, el, Wi-Fi
2 representanter på plats
Medverkan på tisdagens mingel
(gäller hela veckan-paketet)
Presenteras som sponsor med mindre
logga på mötets hemsida
Möjlighet till  plats på speakers corner

Hela veckan       33 000:-
Tisdag - torsdag 29 000:-
Onsdag - fredag 27 000:-

                                                                                          

MINDRE SPONSOR                    

Medverkar hel eller del av konferensen
Liten monter ( ca 2 kvm)
Ståbord,  en stol, el, Wi-Fi
1 representant på plats
Medverkan på tisdagens mingel
(gäller hela veckan-paketet)
Presenteras som mindre sponsor med
textrad på mötets hemsida
Möjlighet till  plats på speakers corner       

Hela veckan       23 000:-
Tisdag - torsdag 21 000:-
Onsdag - fredag 17 000:-

                                                            

Speakers corner

Speakers Corner erbjuds till alla sponsorer och är en aktivtet som ska öka interaktion och kommunikation mellan deltagare och sponsorer. Idén bygger på att vi kommer erbjuda en plats i anslutning till utställningen där du som sponsor får möjlihet att under cirka 5 minuter ge en enkel  presentation för deltagarna under kaffepauserna i programmet. Varje paus kommer således innehålla tre slot-tider som bokas i mån av plats. Först till kvarn gäller och man bokar platsen i samband med sin anmälan till konferensen. Som huvudsponsor har du en förhandsreserverad tid för din presentation. 

Frukostseminarier

Vill ditt företag arrangera ett frukostseminarium i anslutning till det vetenskapliga programmet? Du anmäler intresse för detta i samband med att du bokar ditt paket. I avgiften ingår publicering av programinnehåll på vår hemsida, möjlighet för deltagaren att föranmäla sig till mötet, möjlighet att skicka program och information till deltagarna inför mötet samt en sms påminnelser strax före aktiviteten. Lokal och förtäring till mötet bokas och bekostas av dig som arrangör.

Kostnaden för att arrangera frukostseminarium är SEK 5000:- moms som faktureras separat i samband med konferensens start.

Vi kommer inom kort att öppna anmälan för sponsorer på den här sidan. Då kommer du kunna boka något av de ovanstående paketeten samt frukostseminarium och plats på Speakers Corner. Vi planerar även att arrangera en tipspromenad som du anmäler intresse för att vara en del av.

Antalet platser är begränsat så vi rekommenderar att boka så snart som möjigt. Om du inte har PO nummer eller motsvarande klart kan du ändå reservera din plats via anmälningssidan.

Behöver du ha budget, vetenskapligt program samt inbjudan skickat till dig kontakta Stefan Wengelin, Commee AB (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.)
Har du frågor eller vill diskutera med oss hittar du uppgifter under kontaktfliken i huvudmenyn.

 


Följ oss: #INFEKTIONMIKRO

logo    logo


© Infektionsveckan / Mikrobiologiskt vårmöte 2022